Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 15:00

Φιλιατρά: Καλλιτεχνικό εργαστήρι στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου

Γράφτηκε από την

 

 

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γιορτάζει το Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου και με αρωγό τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών οργανώνει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό εργαστήρι για τους μικρούς φίλους του και ξεναγήσεις για τους γονείς τους.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου οι δημιουργοί της Ηersin means made by hand, μαζί με τους μικρούς φίλους του studioE θα δημιουργήσουν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Χρησιμοποιώντας κομμάτια ξύλου κατάλληλα κομμένα και διαμορφωμένα, θα σχηματίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες, που θα έχουν την προσωπική σφραγίδα των συμμετεχόντων.

Θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια. Το πρώτο 10.30 π.μ. - 12 μ. και το δεύτερο 12.30 – 2 μ.μ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Κάθε εργαστήριο θα έχει 20 παιδιά, για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι γονείς, να επικοινωνήσουν με το μουσείο στο τηλέφωνο 6932-940883 για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η Ηersin means made by hand, μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Καλαμάτα, κατασκευάζει εξ ολοκλήρου στο χέρι και με πολλή αγάπη υφασμάτινα και ξύλινα παιχνίδια διαχρονικής αισθητικής, τα οποία κατασκευάζονται από φυσικά υλικά.

Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου, Ζαχαριανών 11, 24300 Φιλιατρά.