Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 09:20

"Christmas Night Run" σήμερα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
"Christmas Night Run" σήμερα στη Μεσσήνη

 

Νυχτερινός αγώνας δρόμου με τίτλο “Christmas Night Run” θα γίνει σήμερα Σάββατο στη Μεσσήνη.

Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου, θα διοργανωθεί από το Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης (ΣΑΜ) σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία, ενώ το σύνθημα για την έναρξη θα δοθεί στις 6.45 μ.μ. Η απόσταση του αγώνα είναι 2.650 μ., και καλύπτει τέσσερις γύρους 660 μέτρων, περιμετρικά του πάρκου και της κεντρικής πλατείας. Στόχος του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες να μεταφέρουν στους δρόμους της πόλης το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός, έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι πρώτοι 300 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα παραλάβουν σκούφο του Αϊ-Βασίλη και αναμνηστικό μετάλλιο. Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου θα ξεκινήσουν από το πρωί με διάφορες δραστηριότητες και κατασκευές για τα παιδιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-10.30 π.μ. - 2 μ.μ.  Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια, face painting από την Ακαδημία Δεξιοτήτων Προχωρώ (ΚΔΑΠ) και κατασκευές με πηλό από την Κοιν.Σ.Επ. Ρέκτης στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

-5 μ.μ.  Αφήγηση παραμυθιού, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, face painting, bazaar από τους συλλόγους γονέων 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.

-6.45 μ.μ. Christmas Νight Run – Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Δήμου Μεσσήνης.

-7.30 μ.μ. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία «Οι τροβαδούροι της Μεσσήνης», στην κεντρική πλατεία .

- 8 μ.μ. Μαθητική συναυλία από το Ωδείο Μεσσήνης στην κεντρική πλατεία.


NEWSLETTER