Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 17:56

Τον Βασ. Αναγνώστου παρουσιάζει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Τον Βασ. Αναγνώστου παρουσιάζει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών

 

Τον σπουδαίο συγγραφέα και μουσικοπαιδαγωγό Βασίλη Αναγνώστου φιλοξενεί ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών την ερχόμενη Παρασκευή 21 του μήνα, στις 6.15 το απόγευμα στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο.

Με αφορμή γνωστά δημοτικά και παιδικά τραγούδια, και με υλικό από τα βιβλία του «ΠαραμυθιΑσματα» και «Ο κούκος... αηδόνι» θα οργανώσει μια δίωρη μουσικοκινητική γιορτή για παιδιά δημοτικού, με 5 τραγούδια - 5 μεταμορφώσεις:

«Η πρώτη μπαλαρίνα»: ένα τραγούδι γίνεται παραμύθι. «Ο ξυλοκόπος»: ένα παραμύθι γίνεται τραγούδι και μετά σκετς. «Ο ποντικός-καραβοκύρης»: ένα τραγούδι γεμίζει ζωγραφιές. «Ο χαρταετός»: ένα τραγούδι παίζεται από την ορχήστρα των… σωμάτων. Στο τέλος θ’ ανοίξουν το μαγικό κουτί και μέσα του θα βρουν την ιστορία ενός κούκου που έγινε αηδόνι και θα κατασκευάσουν μαζί το Θέατρο του Κουτιού.

Στην ομάδα που θα δημιουργηθεί θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Οποιο παιδί θέλει να συμμετέχει πρέπει να το δηλώσει στο τηλέφωνο 6972-297936. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή για κάθε παιδί κοστίζει 5 ευρώ.

 


NEWSLETTER