Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 08:27

Παιδικό Καρναβάλι στους δρόμους της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Παιδικό Καρναβάλι στους δρόμους της Καλαμάτας

Ετοιμοι να πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας είναι οι μικροί καρναβαλιστές με αφορμή το 1ο Παιδικό Καρναβάλι το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο, έχοντας ως κεντρικό θέμα την ανακύκλωση.

Σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. έχουν προγραμματιστεί παιχνίδια προσκόπων για όλα τα παιδιά της πόλης στην Κεντρική Αγορά, στον χώρο των βιολογικών προϊόντων, με οποιαδήποτε καρναβαλική αμφίεση.

Αύριο Κυριακή στις 12.30 μ. θα γίνει η παρέλαση των γκρουπ από την αρχή της Αριστομένους (πεζόδρομος) μέχρι το τέλος της κεντρικής πλατείας στο νότιο μέρος της. Εκει θα διοργανωθεί πάρτι και ένα σόου του γνωστού μάγου Sankara. Στην πλατεία θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης στους οποίους τα παιδιά θα αφήσουν τις στολές τους στη λήξη της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, Γιάννης Δούζης, το ενδιαφέρον για το Καρναβάλι των μικρών είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν αυτό των ενηλίκων.

Το πρόγραμμα του διημέρου θα κλείσει την Κυριακή στις 6 μ.μ. με την εκδήλωση των καρναβαλικών γκρουπ (τόσο του παιδικού όσο και των ενηλίκων) με τίτλο «Παραμυθιαζόμαστε» στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Παιχνιδούπολη "Οι μικροί ζωγράφοι", Λιλιπούπολη "Ανακυκλώψαρα", Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου "Οι πιγκουίνοι", Εκπαιδευτήρια Μπουγά "Ο πιο καλός ο μαθητής", ΚΔΑΠ Δήμου "Emoticons", 14ο Δημοτικό Σχολείο "Οι μικροί Σεφ", 1ο Δημοτικό Σχολείο "Minions", Μπενάκειο "Legomania".


NEWSLETTER