Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 06:47

Tα "Υπόγεια ρεύματα" απόψε στις "Σπονδές"

Γράφτηκε από την
Tα "Υπόγεια ρεύματα" απόψε στις "Σπονδές"

 

Τα "Υπόγεια ρεύματα" έρχονται για πρώτη φορά στις "Σπονδές" στην Καλαμάτα απόψε το βράδυ, μετά τις 9.30 για μία εμφάνιση.

Το αγαπημένο συγκρότημα στις “Τσαλακωμένες μέρες” που βιώνουμε, κοιτάζει πίσω και δίνει φωνή στα ξεχασμένα αλλά και επίκαιρα κομμάτια της δισκογραφίας του. “Νέα μέρα” ανατέλλει από το παρελθόν, μαζί με νέο ήχο και νέο μέλος στη μπάντα, τον Νίκο Γιούσεφ στο ηλεκτρικό μπάσο και το μουσικό πριόνι. 

Επιστρέφοντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμούνται τις τότε επιρροές τους και τις ενώνουν με τις νεότερες. Λόγια που χάθηκαν στο χρόνο ξαναδιαβάζονται και παρουσιάζονται χωρίς φόβο, «τσαλακωμένα» ενάντια στους ατσαλάκωτους της εποχής μας.

Ηλεκτρικός στίχος και λυρικός ήχος, άγριο συναίσθημα και “Ονειρα μικρά”, υπόγειες διαδρομές και “Εικόνες στα σύννεφα”, “Μάγοι” και “Παράξενες κοπέλες” σε μια παράσταση ταξίδι στο χρόνο, ακόμα κι αν αυτός δεν υπάρχει … 

Οι “Τσαλακωμένες μέρες” δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν στην συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο και το δίσκο «Τους έχω βαρεθεί». Πολιτικά τραγούδια που αποδεικνύονται πιο διαχρονικά στις μέρες μας από ποτέ... 

Τα "Ρεύματα" αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα – τραγούδι), Νίκο Γιούσεφ (ηλεκτρικό μπάσο, μουσικό πριόνι) και Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Οι "Σπονδές" είναι στο Ιστορικό Κέντρο στην οδό Υπαπαντής. 


NEWSLETTER