Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 16:07

Συναυλία “Έχεις μάτια το φεγγάρι” στο κάστρο Ανδρούσας

Γράφτηκε από την

 

Συναυλία με τίτλο «Έχεις μάτια το φεγγάρι» θα δοθεί αύριο στις 8.30 μ.μ. στο Κάστρο της Ανδρούσας, ενώ θα τιμηθεί με ειδικό αφιέρωμα η μνήμη του στιχουργού Μάνου Ελευθερίου.

Μεσσήνιοι μουσικοί θα συνοδεύσουν τους Γιάννη    Θωμόπουλο και    Ελένη    Κατσούλη σε τραγούδια μουσικοσυνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης.     

Παίζουν οι μουσικοί:    Αιμίλιος Κούμανης και Βασίλης Τζαμουράνης,    μπουζούκι. Λευτέρης Παπαδόπουλος, πιάνο. Ελένη Κατσούλη, ακορντεόν. Γιώργος    Γεωργαντάς, μπάσο.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεσσήνης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Η είσοδος θα γίνεται με την κράτηση ονομαστικού δελτίου εισόδου, στα τηλ.    27223 60116 και 27223 60148. Η είσοδος του κοινού ξεκινά μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής εκδηλώσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους. Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.