Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 18:30

“Tης ψυχής το καλοκαίρι” από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
“Tης ψυχής το καλοκαίρι” από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Μια μουσική, θεατρική και ποιητική συνάντηση μέσα στο Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης διοργανώνει η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (Θ.Ο.Μ) αύριο και ώρα 9 μ.μ με είσοδο ελεύθερη.

Η εκδήλωση με τίτλο “Tης ψυχής το καλοκαίρι” θα δένει αρμονικά με το επιβλητικό περιβάλλον του αρχαίου θεάτρου. Την εκδήλωση θ´ανοίξει ο θεατρολόγος κριτικός και λογοτέχνης Κωνσταντίνος Μπούρας, που θα μιλήσει για το θέατρο και την ποίηση. Θα διαβαστούν ποιήματα των Φλώρου, Παπακωνσταντίνου, Μπούρα, Παρασκευόπουλου και Παπαϊωάννου, από μέλη της Θ.Ο.Μ.

Τέλος, το μουσικό κομμάτι της βραδιάς που επιμελείται η σκηνοθέτιδα και κιθαρίστρια Αρετή Κοκκίνου θα περιλαμβάνει τραγούδια δικά της αλλά και αγαπημένων συνθετών. Ερμηνεύει η Θέλμα Καραγιάννη, στο βιολοντσέλο θα είναι η Ελσα Παπέλη.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Μεσσήνιος Βασίλης Ρ. Φλώρος. Ο αριθμός των δελτίων εισόδου (λόγω των συνθηκών υγείας) είναι περιορισμένος στα 180. Η κράτηση θα γίνει τηλεφωνικά (6944-369861) και η παραλαβή στην είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου (από τις 7 μ.μ.και μετά).


NEWSLETTER