Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 12:40

“Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” στο Κάστρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
“Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” στο Κάστρο Καλαμάτας

Την παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” του Αρκά θα παρουσιάσει σήμερα στις 9.15 μ.μ. η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

O Μεσσήνιος Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις σελίδες των κόμικς. Στην παράσταση, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Ελληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Πρόκειται για μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.
Διάρκεια παράστασης: 80’ (χωρίς διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική, προπώληση 12 ευρώ (Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας και στο viva.gr). Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλ: 210 7622034, 694 3290294.


NEWSLETTER