Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 09:46

Καλαμάτα: Στον τελικό του "The Voice" αύριο ο Κων. Δημητρακόπουλος (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Αύριο Παρασκευή στις 9 μ.μ. θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τον μεγάλο τελικό του φετινού “The Voice" στον ΣΚΑΙ, στον οποίο συμμετέχει ο Καλαματιανός Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος.

Με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, την οποία απολαμβάνουμε στα τελευταία lives λόγω της απουσίας του Γιώργου Λιανού στο "Survivor 4", θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Ο Καλαματιανός τραγουδιστής κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα 8 "εισιτήρια" για τον τελικό την περασμένη Παρασκευή ερμηνεύοντας το τραγούδι "Μη φύγεις τώρα" του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος πέρα του ταλέντου του στο τραγούδι συνδέεται με αθλητικές «ρίζες», καθώς παππούς του ήταν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της «Μαύρης Θύελλας» Ντίνος Δημητρακόπουλος ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2014 σκορπίζοντας θλίψη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Παράλληλα, ο Καλαματιανός φιναλίστ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο παρελθόν στη συμπρωτεύουσα, μέσα από εμφανίσεις του σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκαν για την ξεχωριστή φωνή του αλλά και για το κέφι που δημιουργούσε στις πίστες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Σε επικοινωνία που είχε η «Ε» με τον ΣΚΑΙ τονίστηκε πως τα τηλέφωνα και οι κωδικοί έχουν αναρτηθεί στις σχετικές σελίδες του “The Voice” στα social media (Facebook, Instagram), ωστόσο η ψηφοφορία πρόκειται να ανοίξει κατά τη διάρκεια του τελικού. Αν θέλετε να στηρίξετε τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και κατ' επέκταση τη γενέτειρα του, θα μπορείτε να καλέσετε στο 901 901 4130 ή να στείλετε το μήνυμα σας στο 54777 γράφοντας V30. Η χρέωση ανά κλήση είναι 1,30 ευρώ από σταθερό και 2,08 ευρώ από κινητό, ενώ τα SMS κοστίζουν 1,24 ευρώ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ας θυμηθούμε τις εμφανίσεις, που οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο στον τελικό: 

Blinds - Ζήσε τη στιγμή

Knockouts - Όλα μου τα σ'αγαπώ

Battles - Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου

Live - Αθήνα μου

Ημιτελικός - Μη φύγεις τώρα