Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 15:23

Ξεκινάει την Κυριακή το καρναβάλι της Μεσσήνης

Με τον Βασιλιά Άσωτο θα ξεκινήσει  πανηγυρικά το φετινό Καρναβάλι Μεσσήνης στις 11 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης. 

 

Τον Βασιλιά Άσωτο, θα πλαισιώσουν τα μέλη της Φιλαρμονικής της Μεσσήνης, τα οποία θα πραγματοποιήσουν  Μουσική Περαντζάδα με αποκριάτικους ρυθμούς για να καλέσουν όλον τον κόσμο στην Κεντρική Πλατεία για την έναρξη του Καρναβαλιού. 

Ο Βασιλιάς Άσωτος θα σύρει πρώτος τον χορό και μετά από αυτόν  το … «μαντίλι»  θα πάρει στις 11.30 το πρωί, ο Σύλλογος «Η Χαρά του Παιδιού- Μεσσήνη» που θα παρουσιάσει ένα mix από χορευτικά Hip-Hop, latin, zumba, και ακροβατική γυμναστική. Θα συνεχίσει η Ακαδημία Χορού ««Απόλλων και Αρτεμις» του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ- Καλαμάτα, που θα παρουσιάσουν χορογραφίες από διάφορες  χορές. Ισπανικό, ζεμπέκικο, τσάρλεστον, χασάπικο, και καζατσοκ.

Στις 12 το μεσημέρι  ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μεσσήνης» θα απογειώσουν τον κόσμο και την καρναβαλική έναρξη με Χορευτικό Zumba. Και έπεται η συνέχεια τη Δεύτερα 4 Μαρτίου με τις επισκέψεις των σχολείων στο Εργαστήρι του Βασιλιά Καρνάβαλου.