Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 10:20

Ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τον ετήσιο χορό του το βράδυ του Σαββάτου, συνεχίζοντας τις απονομές τιμητικών πλακετών σε απόμαχους εμπόρους της πόλης και συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το σήμερα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνά ο κλάδος, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους.

Συνεχίζοντας δε για δεύτερη χρονιά την βράβευση συνταξιούχων πλέον εμπόρων του συλλόγου με κριτήριο το ότι είναι συνταξιούχοι αλλά συνεχίζουν με την εμπειρία τους να βοηθούν τους διαδόχους τους, βράβευσαν με αλφαβητική σειρά τους: Παναγιώτη και Κωνσταντίνα Γιαννίκου, Αλεξάνδρα Δρούλια, Νικόλαο Δρούλια, Παναγιώτα Καγιάφα, Δημοσθένη Καρανδρέα, Παναγιώτη Κάκκαβα, Νικόλαο Κουρέτα, Κωνσταντίνο Φλέσσα, Ελευθέριο Ματζούνη, Βλάση Χηνόπουλο και Δήμο Χριστόπουλο.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER