Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 21:46

Το νέο βιβλίο του Φώτη Κατσιμπούρη παρουσίασε ο "Πολιτιστικός Αντίλογος"

Γράφτηκε από την

Το νέο βιβλίο του Καλαματιανού εκπαιδευτικού Φώτη Κατσιμπούρη με τίτλο "Ανάμεσα σε δύο άγγελους" παρουσίασε ο Πολιτιστικός Αντίλογος, ο εκδοτικός οίκος "Ωκεανός" και τα βιβλιοπωλεία "Παπασωτηρίου" το Σάββατο το βράδυ.

 

Εκτός από το συγγραφέα για το βιβλίο μίλησαν και η εκδότρια και συγγραφέας Ελένη Κεκροπούλου και η συγγραφέας Ευριδίκη Αμανατίδου. Παρουσίασε ο Θανάσης Παντές.

Το "Ανάμεσα σε δύο άγγελους"  είναι ένα μυθιστόρημα για την εποχή της πολλαπλής κρίσης των ανθρώπινων αξιών, την αναζήτηση της αγάπης, της αλήθειας και το ψέμα, την αξία και την απαξία, με αφηγητή τον Αρχάγγελο, ένα πλάσμα που έρχεται από μια αχωροχρονική πραγματικότητα, τη μόνη αληθινή.

Ο Φώτης Κατσιμπούρης γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Παιδαγωγική στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Τρίπολης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την πόλη του και συμμετέχει σε παρουσιάσεις βιβλίων και συγγραφέων στα πλαίσια του πολιτιστικού συλλόγου "Πολιτιστικός Αντίλογος" και "Βιβλιοθήκη των φίλων".

Η εργογραφία του περιλαμβάνει τα: Ανάμεσα σε δυο αγγέλους, Ο όρκος, Ο Σκιοφύλακας (Διόπτρα).