Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 15:47

Συναυλία του ΚΕΘΕΑ «Κύτταρο-Οξυγόνο» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Συναυλία με τους καλλιτέχνες Μελίνα Μακρή και Dj Mark Angelo προγραμματίζει το ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο-Οξυγόνο” τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ., στο Tennis Club στη Δυτική Παραλία Κορδία, στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Με σύνθημα «Στάσου πλάι μου», το ΚΕΘΕΑ απευθύνει μέσα από τις ανοικτές εκδηλώσεις του κάλεσμα επικοινωνίας, διαλόγου και συμμετοχής, ύστερα από μια μακρά περίοδο κοινωνικής απομόνωσης και περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Μέλη θεραπευτικών προγραμμάτων, γονείς, εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ επιχειρούν να μειώσουν τις αποστάσεις και να μεταδώσουν το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς που στηρίζει όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Το δίκτυο υπηρεσιών του Οργανισμού στην Πελοπόννησο ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο-Οξυγόνο” προετοιμάζει εκδηλώσεις και στις άλλες πόλεις όπου λειτουργούν δομές του. Συγκεκριμένα, το ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο-Οξυγόνο” του Πύργου θα στήσει ενημερωτικά περίπτερα στις εξής περιοχές: 22-24 Ιουνίου, 10 π.μ.-1 μ.μ., σε Βάρδα και Λεχαινά. 23 Ιουνίου σε Ζαχάρω, Κρέστενα, Γαστούνη και Αμαλιάδα. 25 Ιουνίου, 6-9 μ.μ. σε Αρχαία Ολυμπία και Αμαλιάδα και 26 Ιουνίου, 6-10 μ.μ., στον Πύργο. Στην Πάτρα θα λειτουργήσει στις 25 Ιουνίου ενημερωτικό περίπτερο, 7-10 μ.μ., στην οδό Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Στο Ναύπλιο διοργανώνεται στις 25 Ιουνίου ποδηλατοβόλτα, στις 7 μ.μ., με αφετηρία την Πλατεία Φιλελλήνων και τερματισμό στο Δημαρχείο, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων. Μετά το πέρας της ποδηλατοβόλτας θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο και θα πραγματοποιηθούν δράσεις εικαστικές, χορευτικές, αθλητικές και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Ν.Κ.