Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 12:37

Η "Παραμυθοπαρέα" γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Η "Παραμυθοπαρέα" γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που εορτάζεται στις 2 Απριλίου η "Παραμυθοπαρέα" των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου παρουσιάζει εκτάκτως τη σήμερα (6:00' μ.μ. - πεζόδρομος Αριστομένους 38) την ιστορία "Όταν ο βιβλιοπόντικας συνάντησε την Τίτα Γραβιέρα". 

 

Συνοπτικά η ιστορία ...την αγάπησε με την πρώτη ματιά. Ήταν η Τίτα Γραβιέρα, η βιβλιοθηκονόμος! Αποφάσισε να βρει μια δουλειά για να ζήσουν μαζί. Δε στέριωσε όμως σε καμία κι έτσι έγινε βοηθός της στη βιβλιοθήκη. Με τόσα βιβλία-λιχουδιές όμως πώς να κρατήσει την υπόσχεσή του και να μη δαγκώσει κανένα; 

 Όλα τα παιδιά θα κατασκευάσουν και από έναν πανέμορφο σελιδοδείκτη σύμβολο της αγάπης τους για τα βιβλία! 

 Σχετικά με το πρόγραμμα "Η παραμυθοπαρέα του Σαββάτου"... 

 Τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου Καλαμάτας σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μπουγά προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους σε μια μαγική παραμυθοπαρέα από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 25 Μαϊου 2012. 

 Κάθε Σάββατο απόγευμα (6:00’ μ.μ.) στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (πεζόδρομος Αριστομένους 38) η παραμυθοπαρέα μας θα περνά μια φανταστική ώρα γεμάτη ιστορίες, αφηγήσεις, τραγούδια, μουσική και πολλές δημιουργικές κατασκευές. 

 Η επιμέλεια και διοργάνωση του προγράμματος ανήκει στην Άντζυ Μπούρα. Την ομάδα των εμψυχωτών συμπληρώνουν οι Βενετσάνος Μπαλόπουλος, Νάντια Ξυνού, Παναγιώτης Καραγιώργης και Σπύρος Ρουμελιώτης. 

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου Καλαμάτας (τηλέφωνα επικοινωνίας : 27210 25210 & 27210 23023)