Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 10:15

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Καλαμάτα με το Δ. Καζάκη

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Καλαμάτα με το Δ. Καζάκη

"Η σωτηρία της Ελλάδας" είναι το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιεί το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) στην Καλαμάτα το Σάββατο 6 Απριλίου -στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 8 το βράδυ.


Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου και της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ.
"Είμαστε ένα μέτωπο αντίστασης, με συγκεκριμένη πρόταση για την έξοδο της Ελλάδας από το τέλμα" δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, χθες το μεσημέρι, ο Νίκος Μπουρολιάς από το ΕΠΑΜ Μεσσηνίας.
"Η επιστροφή στη δραχμή που υποδεικνύει ο Δημήτρης Καζάκης δεν πρέπει να δαιμονοποιείται. Μας έλεγαν ότι ''σε 3 χρόνια θα τελειώσουν τα μέτρα'' κι όμως συνεχίζονται, όλο και πιο σκληρά. Ο φόβος πρέπει να σταματήσει, πρέπει να αλλάξει κάτι" είπε από την πλευρά του ο Νίκος Σκιαδόπουλος.
"Το ΕΠΑΜ ''φωνάζει'' για κάτι καινούργιο, μήπως και ξεφύγουμε από τις παθογένειες, τις δεξιές και τις αριστερές παρωπίδες" σημείωσε η Φωτεινή Κελεπούρη, προσθέτοντας ότι αυτό που χαρακτηρίζει το ΕΠΑΜ είναι "η αλήθεια και η ηθελημένη, όχι η επιβεβλημένη, αγάπη για την Ελλάδα"
Παρατήρησε δε ότι οι Ελληνες, οι οποίοι υποφέρουν σχεδόν στο σύνολό τους, "αν θέλουν να ξορκίσουν το κακό πρέπει να εγκαταλείψουν την απάθεια και να απαιτήσουν απαντήσεις, οι Ελληνες πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει στον ''σκοτεινό θάλαμο'' των αποφάσεων, όπου οι ντόπιοι υποτακτικοί σκύβουν το κεφάλι στην τρόικα".
Β.Γ.Μ.