Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 21:21

“Juventus Day Experience” στη Βαμβακού

Γράφτηκε από την
“Juventus Day Experience” στη Βαμβακού

 

Η μοναδική καλοκαιρινή ποδοσφαιρική εμπειρία έρχεται στη Βαμβακού με τίτλο “Vamvakou Juventus Day Experience” το διάστημα 26 – 30 Ιουλίου.

Μαθητές δημοτικού ή γυμνασίου και φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του αθλήματος από τους καλύτερους, συναντιούνται φέτος στη Βαμβακού Λακωνίας για να λάβουν μέρος στο πρώτο “Vamvakou Juventus Day Experience”.

Η Vamvakou Revival, σε συνεργασία με τη Juventus Academy Athens και τον Αθλητικό Σύλλογο του CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα), διοργανώνει το ιβέντ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές μπορούν να διδαχθούν όλες τις τεχνικές και τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Ελληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της “Juve” στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας.

Για εγγραφές και δηλώσεις: έως τις 23 Ιουλίου (μέχρι 40 άτομα/ημέρα), συμμετοχή: 30 ευρώ, στο Σχολείο της Βαμβακούς.


NEWSLETTER