Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 17:00

Εκδήλωση των Φιλοπρόοδων Φιλιατρών για τη γιορτή της Μητέρας

Γράφτηκε από τον
Εκδήλωση των Φιλοπρόοδων Φιλιατρών για τη γιορτή της Μητέρας

Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο.

Με τη φροντίδα και συμμετοχή μελών του χορευτικού τμήματος των ενηλίκων του Συλλόγου θα αποδώσει φόρο τιμής, ευγνωμοσύνης και αγάπης σε κάθε μητέρα. Εκτός από τις αναμενόμενες αναφορές στη μητέρα θα ακουστούν ποιήματα, τραγούδια και ιστορίες αφιερωμένες στη μητέρα.

Επίσης η ψυχολόγος Γεωργία Θεοδωροπούλου θα αναφερθεί στην «τέχνη του να είσαι μητέρα στη σύγχρονη κοινωνία». Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι μητέρες, γιαγιάδες πια, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους σε εποχές και συνθήκες δύσκολες. Θα τους δοθεί η δυνατότητα, όσες το επιθυμούν να μιλήσουν για το δικό τους μητρικό ρόλο και τις συνθήκες που μεγάλωσαν εκείνες τα δικά τους παιδιά. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν κεράσματα σε όλους.

Η εκδήλωση απευθύνεται και στα παιδιά που μπορούν να πάρουν μέρος στο εργαστήρι κατασκευών που θα πραγματοποιείται στο Πάρκο της Βλαχέρνας πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Με τη συνδρομή του Εικαστικού Τμήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας και της εικαστικού Χριστίνας Φωτοπούλου από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.15 μ.μ. θα κατασκευάσουν μικρά δώρα για να τα προσφέρουν στις μητέρες τους.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER