Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 17:18

Ο Δημήτρης Κοντολάζος σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
Ο Δημήτρης Κοντολάζος σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους


Συναυλίες με το Δημήτρη Κοντολάζο θα διοργανώσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους στις 15 και στις 22 Ιουλίου αντίστοιχα.


Αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης σε συνεδρίαση του προχθές Δευτέρα. Πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου θα διοργανώσει συναυλία του καλλιτεχνικού σχήματος «Δημήτρης Κοντολάζος – Βασιλική Νταντά» στην πλατεία της Κυπαρισσίας.
Ενώ στις 22 Ιουλίου συναυλία του καλλιτεχνικού σχήματος «Δημήτρης Κοντολάζος – Ελένη Παπαϊωάννου» στην πλατεία Γαργαλιάνων.
Να σημειώσουμε ότι το συνολικό κόστος κάθε συναυλίας είναι 16.500 ευρώ από τα οποία 14.000 ευρώ αμοιβές καλλιτεχνικού σχήματος μετά των ασφαλιστικών τους εισφορών, και 2.500 ευρώ για ηχητική και φωτιστική κάλυψη.
Τη διαφωνία του εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Παναγιώτης Τσαφαράς σχετικά με το κόστος που θα φτάσει τις 33.000 ευρώ για τις δύο συναυλίες σημειώνοντας «Δεν συμφωνώ με τα ποσά, θεωρώ ότι είναι μεγάλη δαπάνη και δεν γνωρίζω λεπτομερή στοιχεία σχετικά. Για το λόγο αυτό ψηφίζω όχι»

Κ.Μπ.


NEWSLETTER