Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 22:46

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” κέρδισαν το χειροκρότημα

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”  κέρδισαν το χειροκρότημα

 

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου και έριξε αυλαία η παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” που παρουσίασε η Πειραματική Σκηνή.

Η φρέσκια και ευφάνταστη ματιά της σκηνοθέτριας Γιώλικας Πουλοπούλου, η φρεσκάδα και το ταλέντο των 19 εφήβων πρωταγωνιστών ενθουσίασαν το κοινό που τους χειροκρότησε και τους συνεχάρει.

Τρεις Ιουλιέτες, τρεις Ρωμαίοι, Καπουλέτοι, Μοντέγοι και όλη η θεατρική παρέα έδωσε ραντεβού το Σεπτέμβρη να επαναλάβει τη θεατρική αυτή επιτυχία. Η θεατρική ομάδα, ερασιτέχνες ηθοποιοί και συντελεστές γέμισαν με χαρά και συγκίνηση τις μπαταρίες της καρδιάς τους και απέκτησαν ακόμα μια υπέροχη θεατρική εμπειρία, μέσα από το ταξίδι τους στη Βερόνα του Σαιξπηρικού έργου και της άτυχης αγάπης δύο παιδιών, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και τα τραγικά πάθη και γεγονότα που διαδραματίστηκαν εξαιτίας της διαμάχης και της έχθρας των οικογενειών τους.

Συντελεστές της παράστασης:

Διασκευή σκηνοθεσία: Γιώλικα Πουλοπούλου.

Μουσική: Χρήστος Καλαϊτζόπουλος. Σκηνικά και τα κοστούμια: Βενετσάνος Μπαλόπουλος.

Αφίσα, βίντεο, φωτογραφίες: Νίκος Τζαβάρας. Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Αγγελόπουλος. Κατασκευή, μεταποίηση κουστουμιων: Λέττα Πετρουλάκη. Ήχος-φωτισμοί: Χρήστος Συκάς, Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ρωμαίος: Χρήστος Σπύρης, Γιώργος Μούντανος, Μιχάλης Κατσαρέας. Ιουλιέτα: Αγγελική Βασιλοπούλου, Βασιλική Τριαντοπούλου, Κατερίνα Κασσάκου. Παραμάνα: Τόνια Κυριαζή. Μοντέγος: Ορφέας Χριστακούδης. Καπουλέτου: Μελίνα Μπάκα. Πάτερ Λαυρέντιος: Νικόλας Μαρινόπουλος. Υπηρέτες: Περικλής Νόκας, Χριστίνα Βέβε, Λυδία Γιαννακοπούλου. Μερκούτιος: Σοφία Δασκαρόλη. Μπενβόλιο: Σωτήρης Βουρλάκος. Τυβάλτος: Δημήτρης Κεχαγιάς. Πάρης: Δημήτρης Γκόνης. Πρίγκιπας: Χαρά Μπακέα. Έρωτας: Μαριλία Τσαούση.