Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 22:06

Καλαμάτα: Παρουσιάζεται «Η νοσοκόμα» της Δήμητρας Ιωάννου

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Παρουσιάζεται «Η νοσοκόμα» της Δήμητρας Ιωάννου

 

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Ιωάννου με τίτλο «Η νοσοκόμα» προσκαλούν το βιβλιοπωλείο “Βιβλιόπολις” και οι Εκδόσεις “Ψυχογιός” την Τρίτη 25/7 στις 8 μ.μ. στο Cafe “Bodega”, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας.

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Παναγιώτης Δραγκιώτης (φιλόλογος - ραδιοφωνικός παραγωγός Έμφασις 91,8). Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζουν ηθοποιοί του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Άνδρος 1960. Μια μυστηριώδης εξαφάνιση πριν από τριάντα χρόνια… Ένας κρυφός παράνομος έρωτας… Δύο άντρες που διεκδικούν την ίδια γυναίκα… Δύο γυναίκες που διεκδικούν τον ίδιο άντρα… Τρεις οικογένειες: Οι γαιοκτήμονες Δελαγραμμάτικα, οι εφοπλιστές Γαλανοί και οι αξιοπρεπείς Βαλμάδες. Απρόσμενο επίκεντρο όλων η δεσποινίς Κατερίνα Συμεωνίδη. Η νοσοκόμα που καταφθάνει στην Άνδρο, παθαίνει εμμονή με την εξαφάνιση της Φλωρέζας Δελαγραμμάτικα, σκαλίζει το μυστήριο και καταφέρνει να αναστατώσει όλο το νησί. Η ηρεμία διαλύεται, τα στόματα ανοίγουν και το παρελθόν ξυπνά βίαια και απειλεί, βάζοντας στο μάτι τη νοσοκόμα!

 


NEWSLETTER