Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 21:13

Καλαμάτα: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Καλαμάτα: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Καλαμάτα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ανάγκασε τους διοργανωτές του 1ου Μεσσηνιακού Γαστρονομικού - Μουσικού Φεστιβάλ να αναβάλουν την πρώτη μέρα, οπότε ήταν προγραμματισμένη και η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας είναι η Κυριακή 20 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ.. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Η προπώληση των εισιτήριων για την νέα ημερομηνία έχει ήδη αρχίσει. Οι θεατές που είχαν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για την Παρασκευή 11 Αυγούστου και δεν τα χρησιμοποίησαν σε κάποια από τις επόμενες ημέρες του Φεστιβάλ, θα λάβουν email μέσω του οποίου θα δηλώσουν αν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους στην νέα ημερομηνία της συναυλίας, ή αν δεν μπορούν να παρευρεθούν, τότε να γίνει ακύρωση και επιστροφή της αξίας τους στην κάρτα με την οποία αγοράστηκαν.

Σημεία φυσικής και ηλεκτρονικής προπώλησης: "Λούφα μεζεδοτεχνείον", "Ροδανθός", "Casablanca", "Μάμρα Ρακομπυραρείον", "Exis Caffe" και ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr.