Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 20:49

Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας: Συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Γράφτηκε από την
Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας: Συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

 

Συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, οργανώνουν τα εργατικά σωματεία και η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στις 6.30 το απόγευμα.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Τα σωματεία καλούν “τους εργαζόμενους, όλο τον λαό της πόλης να ενώσουμε τις φωνές μας, ώστε «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα»” και αναφέρουν:

“Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για λευτεριά στην Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει τον λαό μας στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: «Δεν είστε μόνοι».

Καμία συμμετοχή - καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού. Να αποσυρθεί η φρεγάτα Ψαρά από την περιοχή. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ. Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους. Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ και η Νατοϊκή εκπαίδευση  πιλότων στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης”.


NEWSLETTER