Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 17:20

Εκδήλωση γνωριμίας με την νεοσύστατη ΚοινΣΕπ thera+

Εκδήλωση γνωριμίας με την νεοσύστατη ΚοινΣΕπ thera+

“Thera your days!” είναι το σύνθημα της νεοσύστατης ΚοινΣΕπ thera+, που προσκαλεί όλους σε μια εκδήλωση γνωριμίας αυτή την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. στο House by Phaos (Σφακτηρίας 18), στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η Διοικούσα Επιτροπή να παρουσιάσει όσα ήδη πραγματεύεται η thera+ και να συζητήσει με τους συμμετέχοντες για τους στόχους και το όραμα της νέας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

Σύμφωνα λοιπόν με τους διοργανωτές, “η thera+ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προώθηση του αθλητισμού, του πολιτισμού, της συνεργασίας και της συμμετοχικότητας. Με αφοσίωση στην κοινωνική ευθύνη, δημιουργούμε γέφυρες που συνδέουν διαφορετικές πληθυσμιακές και ηλικιακές ομάδες και παρέχουν ευκαιρίες σε όλους”.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η THERA+

Αθλητισμό για όλους: “Αθλούμαστε μαζί καθημερινά μέσα από εξατομικευμένα αλλά και ομαδικά προγράμματα, για μικρούς και μεγάλους, για άτομα με αναπηρία, γυναίκες, παιδιά και άνδρες, προάγοντας την υγεία, την διασκέδαση και την συμμετοχικότητα. Στη thera+ εφαρμόζουμε το πρόγραμμα αντίστροφης συμπερίληψης”.

Πολιτιστικές - Aθλητικές εκδηλώσεις: “Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και προώθηση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες μέσα από events, εκθέσεις και παραστάσεις, που ενώνουν τις διάφορες πτυχές του πολιτισμού και του αθλητισμού”.

Συνεργασία με φορείς: “Διακινούμε ιδέες και συνεργαζόμαστε με φορείς για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών events που ενδυναμώνουν την κοινότητα”.

Επιμόρφωση και Ενημέρωση: “Διοργανώνουμε συνέδρια, σεμινάρια και εκπαιδευτικά events που προωθούν την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό και τη συνεχή εξέλιξη”.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Καταλήγοντας η πρόσκληση παρουσίασης αναφέρει εκ μέρους των διοργανωτών: “Με τη στήριξή σας, η thera+ επιδιώκει να καλλιεργήσει ένα περιβάλλον όπου η συνεργασία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συναντιούνται για την προώθηση της ευημερίας, της ενότητας και η συμμετοχικότητα γίνεται ταυτόσημη έννοια της καθημερινότητας μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις για όλους.

Μπορείς να συμμετέχεις και να ενισχύσεις τις δράσεις μας για μια κοινότητα που αναπνέει ζωντάνια και πολυμορφία! Ρώτησέ μας για τα προγράμματα και τις δράσεις μας!

Email: thera.yourdays@gmail.com
Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα (House by Phaos)”.