Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 13:03

Μοναδική εμπειρία Οινικής Γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Notre Maison από το Κτήμα Τσέλεπος

 

Το εστιατόριο Notre Maison στη Γιάλοβα Μεσσηνίας έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το Κτήμα Τσέλεπος στις 19 Απριλίου και ώρα 19.45 για μια μοναδική εμπειρία Οινικής Γευσιγνωσίας – Wine Tasting Experience.

Το Κτήμα Τσέλεπος είναι ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας και σε αξία αλλά και σε ποιότητα, με περισσότερα από 400 βραβεία εδώ και 30 χρόνια. Με την προσωπική εμπλοκή του ιδιοκτήτη και οινολόγου Γιάννη Τσέλεπου, το κτήμα ανέδειξε την Ελληνική ποικιλία Μοσχοφίλερο και πρωτοπόρησε με την δημιουργία εξαιρετικού Αφρώδη Οίνου με την παραδοσιακή Γαλλική μέθοδο. Η ποικιλία Μοσχοφίλερο θεωρείται γνήσιος απόγονος του αμπελώνα της αρχαίας Αρκαδίας, καθώς σε κείμενα του ιστορικού και περιηγητή Θεόφραστου χαρακτηρίζεται ως ο ΄΄κάπνειος οίνος της Αρκαδίας΄΄.

Οι 17 ετικέτες εκλεκτών οίνων Τσέλεπος παράγονται σε 3 εμβληματικά οινοπεδία της Ελλάδος. Το πρώτο οινοποιείο είναι στο Κτήμα Τσέλεπου στη Μαντίνεια Αργολίδας (ποικιλία Μοσχοφίλερο), το δεύτερο οινοποιείο είναι στο Κτήμα Δρυόπη στη Νεμέα (ποικιλία Αγιωργίτικο) και το τρίτο οινοποιείο είναι στο Κάναβα Χρυσού – Τσέλεπος στη Σαντορίνη (ποικιλία Ασύρτικο).

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό Οινικό Δείπνο όπου το Κτήμα Τσέλεπος θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του και το Notre Maison θα συνδυάσει την εμπειρία δοκιμής εξαιρετικών κρασιών με τα πιάτα του.

Για κρατήσεις παρακαλείσθε να ρωτήσετε στο τηλέφωνο 6987249565. Πληροφορίες για το Notre Maison στο www.notremaison.gr και για το Κτήμα Τσέλεπος στο www.tselepos.gr