Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 19:50

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»: Συναυλία με τη Θεοδοσία Τσάτσου

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»: Συναυλία με τη Θεοδοσία Τσάτσου

Με την συναυλία της performer Θεοδοσίας Τσάτσου συνεχίζεται την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 9 μ.μ. ο κύκλος θερινών εκδηλώσεων στον προαύλιο χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» με τίτλο “Με φως καταμεσίς του κόσμου”.

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι μια performer που τιμά κάθε συνάντηση της με το κοινό. Τραγουδάει με ήχους soul, blues και funk, αλλά σχεδόν πάντα με ήχο rock. Στην Ελλάδα καθιερώθηκε για την ιδιαιτερότητα της φωνής της στο συγκρότημα "Μπλε", με τους οποίους έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως το "Φοβάμαι", "Νιώθω ενοχές", "Εσύ δε ζεις πουθενά" θα μείνουν χαραγμένα στη μουσική ιστορία μας. Αποχώρησε το '99 για να αναζητήσει την προσωπική της διέξοδο και να συνθέσει η ίδια μουσική και στίχους στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά "Ύποπτος κόσμος". Συμμετείχε σε συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες όπως οι «Πυξ-Λαξ» στην επιτυχία "Μόνο για κείνη μη μου λες". Μας χάρισε επιτυχίες με τον επόμενό της δίσκο "Κόκκινο", με τα μαγευτικά "Στη θάλασσα" και "Πού να ‘σαι τώρα". Η προσήλωση της Θεοδοσίας στο αίσθημα και τη μουσική διατήρησε την ανεξαρτησία της και χάρισε σε εμάς ερμηνείες τραγουδιών που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Μαζί με μια εκλεκτή μπάντα που τη συνοδεύει, θα μας ταξιδέψει στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν, παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις, διασκευές και αγαπημένα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πορεία της και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το ηχόχρωμα της μέσα στα αυτιά μας.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 20 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ. 27210 86923 - 27210 86927.