Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 08:56

Γαστρονομικό – Μουσικό Φεστιβάλ στην Καλαμάτα: Σήμερα η συναυλία των Πυξ Λαξ

Γαστρονομικό – Μουσικό Φεστιβάλ στην Καλαμάτα: Σήμερα η συναυλία των Πυξ Λαξ

 

Το 2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό – Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίζεται έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Μεσσηνίας.

Στο φεστιβάλ θα βρείτε κιόσκια με τουριστικά γραφεία, τοπικά προϊόντα και εδέσματα. Τοπικά εστιατόρια και μικροπαραγωγοί παρουσιάζουν προϊόντα όπως λάδι, κρασί, ούζο, μέλι, δίπλες, λαλάγγια, κομπόστες, παστέλι και χυλοπίτες. Επίσης, διάφοροι τοπικοί σύλλογοι, όπως χορευτικές ομάδες, φωτογραφικές ομάδες και ο Φιλοζωικός Σύλλογος, παρουσιάζουν τις δραστηριότητές τους. Υπάρχουν επίσης ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα ήθη, έθιμα, μουσική και χορούς της Μεσσηνίας, καθώς και δραστηριότητες για παιδιά.

Κάθε βράδυ, το φεστιβάλ κλείνει με συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, προσφέροντας ζωντανή ψυχαγωγία. Στο μουσικό σκέλος, απόψε, 10 Αυγούστου, θα δώσουν συναυλία οι “Πυξ Λαξ” με τους “Ακροβάτες”, αύριο Κυριακή 11/8 ο Ακίνοος Ιωαννίδης και οι Γιαγκίνηδες με τους “Trio”, ενώ η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα 12/8 με ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι παράδοσης με τη συμμετοχή συλλόγων της Μεσσηνίας και την ορχήστρα του Ιωάννη Παυλόπουλου. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στα σημεία: Rodanthos Rock n Roll Beer Bar, Casablanca Beachbar, Exis cafe, Μάμρα Ρακομπυραρείον, Λούφα μεζεδοτεχνείον και στα βιβλιοπωλεία "Όλα Χαρτί" και “Κονταργύρη”.