Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 19:43

Εκδήλωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Μεσσηνίας

Εκδήλωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Μεσσηνίας

 

Ανοιχτή εκδήλωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Μεσσηνίας διοργανώνουν τη Δευτέρα στις 7:30 μ.μ. στον πολυχώρο “Phaos” ((Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα) ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της νέας Ενεργειακής Κοινότητας, την οποία σχεδιάζει ο Σ.Ε.Γ.Ε με την υποστήριξη του Ιδρύματος και στην οποία προσκαλούνται οι γυναίκες της περιοχής να ενημερωθούν και να εξετάσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της συμμετοχής σε ενεργειακά έργα.

Η εκδήλωση θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούν οι γυναίκες να συνεισφέρουν στην ενέργεια και να συμμετέχουν σε ένα έργο που αποσκοπεί στην περιβαλλοντική και οικονομική ευημερία της περιοχής.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση τους σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη διεύθυνση https://forms.office.com/e/Nbr4sEuCwW

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΓΕ στο info@sege.gr  ή στο 2310-224440 και να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.sege.gr