Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 08:45

Διήμερο μέταλ Southfest στο πάρκο του Αλμυρού

Γράφτηκε από την

Διήμερο μέταλ Southfest στο πάρκο του Αλμυρού

 Ξεκινά αύριο το διήμερο μέταλ Southfest που διοργανώνει η Open Mind Productions στο πάρκο του Αλμυρού σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας (Φάρις) και το Σύλλογο Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας "Μαρία Κάλλας". Οι πόρτες και τις δύο μέρες ανοίγουν στις 5 μ.μ.

Η καρδιά του μέταλ χτυπάει από φέτος στην πόλη της Καλαμάτας. Η Open Mind Productions παρουσιάζει το καλοκαίρι 2 από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής και μαζί τους άλλα 8 ονόματα που θα φροντίσουν να μείνει αξέχαστη η βραδιά σε όσους παραβρεθούν. Το Πάρκο Αλμυρού είναι μόλις 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Καλαμάτας, λίγο πριν τη στροφή που οδηγεί προς τη Μεσσηνιακή Μάνη και μόλις λίγα μέτρα μακριά από μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Καλαμάτας. Το event έχει τις προδιαγραφές για ένα φοβερό 2ήμερο με δυνατή μουσική, και τέλεια διάθεση!

Την πρώτη μέρα (Παρασκευή, είσοδος 3 ευρώ) παίζουν οι: Mahakala, Mr. Booze, Hard Disc Drive, Cockblockers, StillFly και τη δεύτερη (Σάββατο, είσοδος 8 ευρώ) οι Septic Flesh, Mother Of Millions, Necrophobic Revulsion, Lunarcast, Last Resort.