Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 19:05

Πανελλήνια Συνάντηση Αεροπτεριστών στην Ανω Βέργα

Γράφτηκε από την

O Δήμος Καλαμάτας  και  η Αερολέσχη Καλαμάτας και φέτος προσκαλούν δημότες και επισκέπτες της πόλης μας για Πρωτομαγιά στην  Άνω Βέργα, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία.
Περίπου 30 εκπαιδευτές, συνοδοί και φίλοι του αθλήματος θα είναι κοντά μας κυρίως από Αθήνα αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας για να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό θέαμα.
Το σημαντικότερο είναι ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για το κοινό πτήσεις πάρα πέντε με διπλό αλεξίπτωτο και θαλάσσια σπορ (σκι, wakeboard κα) στο τέρμα της οδού Ναβαρίνου.
Οι εκδηλώσεις  θα διαρκέσουν τρεις μέρες (Παρασκευή 29/04, Σάββατο 30/04 και Κυριακή 01/05) από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.
Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 στη 1:30 το μεσημέρι, μίλησαν η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας, κα Παναγιώτα Ντίντα και κα Πόλα Κούλη αντίστοιχα, οι οποίες εξέφρασαν τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας στην Πανελλήνια Συνάντηση Αεροπτεριστών, αλλά και την επιθυμία από πλευράς Δήμου να καθιερωθεί αυτή η σημαντική γιορτή, να συμπεριληφθεί στην ετήσια ατζέντα σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής μας, έτσι ώστε να κερδίζει κάθε χρόνο περισσότερους θαυμαστές από την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης. Η πόλη μας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να αναπτύξει θεματικό/εναλλακτικό τουρισμό και όλοι, ο καθένας από τη θέση του, πρέπει να συνεργαστούμε για να έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο.
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Αερολέσχης Καλαμάτας κ. Θανάσης Φενέκος και κ. Στράτος Πανταζίδης, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Δήμο Καλαμάτας, τόνισαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας (ομορφιά, μορφολογία, βουνό - θάλασσα, καιρικές συνθήκες κλπ) και κάλεσαν δημότες και επισκέπτες της πόλης μας να ζήσουν τη συναρπαστική αυτή εμπειρία μεταξύ ουρανού και θάλασσας, συμμετέχοντας είτε στις πτήσεις και τα θαλάσσια σπορ είτε και ως απλοί θεατές.
…Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν δραστηριότητες και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Αερολέσχης κ. Θανάση Φενέκο (τηλ: 6944575035)

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας