Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 23:29

Η Τρίπολη γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Γράφτηκε από την

Τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, ενώ στο περιθώριο του φεστιβάλ πραγματοποιείται από σήμερα η 15η έκθεση βιβλίου στην πλατεία Άρεως, με την συμμετοχή των βιβλιοπωλών της Τρίπολης.

 

Η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή από τις 7.00 το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής περιλαμβάνουν συναυλία μουσικής δωματίου για βιολί, βιολοντσέλο και πιάνο, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 20.30, «ανοικτή πρόβα» της Φιλαρμονικής του δήμου Τρίπολης το Σάββατο στην πλατεία Πετρινού στις 19.00 και συναυλία από το Ελληνικό Ωδείο αμέσως μετά στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιαστεί φεστιβάλ παιδικών χορωδιών, με την συμμετοχή των παιδικών χορωδιών Τυρού, ‘'Καλλιτεχνήματα'' Κερατσινίου και δήμου Μεγάρων, καθώς και με τα ‘'Σκαθάρια'' και τα ‘'Σπουργίτια'' της Χορωδίας Τρίπολης. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 20.30 στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, με την χορωδία του Ορφέα Τρίπολης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ