Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 19:45

“Αντιγόνη” στη Σπάρτη

“Αντιγόνη” στη Σπάρτη

Εφθασε η ώρα για θέατρο, απόψε στις 9.30 μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο στη Σπάρτη, μετά τις ανακατάξεις στο φετινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Ο Θέμης Μουμουλίδης σκηνοθετεί την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή με έναν δυναμικό θίασο: Νικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αρβανίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Κώστας Βελέντζας, Γιώργος Παπαπαύλου, Μάνος Καρατζογιάννης, Γιώργος Νούσης. 

Στο διαχρονικό αυτό σχόλιο πάνω στην αλαζονεία της εξουσίας, ένα κείμενο βαθύτατα πολιτικό, η ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να ζει σύμφωνα με το προσωπικό σύστημα αξιών του συγκρούεται με την ισχύ μιας αυθαίρετης εξουσίας. 

Το Σαϊνοπούλειο Ιδρυμα δεν θα μπορούσε, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να μη συναισθανθεί τη δυσκολία του κοινού. Ετσι, μειώνει την τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνοντάς την σε 10 ευρώ για όλους.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορεί κανείς να βρει στα γραφεία της Εφημερίδας "Ελευθερία" στην Καλαμάτα στην οδό Γεωργούλη 26. Για άλλες πληροφορίες: 27310 82470, 82395.