Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 21:05

“Η πτώση του Δον Ζουάν" από την Αυτοσχέδια Σκηνή

Γράφτηκε από την
“Η πτώση του Δον Ζουάν" από την Αυτοσχέδια Σκηνή

Πρεμιέρα έχει αύριο Σάββατο η "Αυτοσχέδια σκηνή" με το έργο "Η πτώση του Δον Ζουάν" σε σκηνοθεσία Μαρίας Α. Σκαφιδά.

Κάθε Σάββατο - Κυριακή και Δευτέρα θα παίζεται το θεατρικό του Βαλεντίν Κρασνογκόροβ "Η πτώση του Δον Ζουάν" ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο στις 9.15 μ.μ. Το θεατρικό αυτό των δύο πράξεων, συνδυάζει στοιχεία τόσο της κωμωδίας όσο και του δράματος. Ο Μιχάλης και η Ναταλία, ένα ζευγάρι νέων και επιτυχημένων επιχειρηματικά, ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ενας απρόβλεπτος όμως παράγοντας θα τους αναγκάσει να ζητήσουν από έναν άγνωστό τους άνδρα να παίξει το ρόλο του μάρτυρα στη γαμήλια τελετή τους. Με σκοπό να περάσουν την ώρα τους, το νεαρό ζευγάρι ζητά από τον άνδρα να του μιλήσει για τις γυναίκες που αγάπησε στη ζωή του. Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτών των τριών χαρακτήρων είναι πέρα για πέρα απροσδόκητο. Η τυχαία αυτή τους συνάντηση θα αλλάξει άρδην τη μοίρα τους. O Bαλεντίν Κρασνογκόροβ γεννήθηκε το 1934 στο Λένινγκραντ και είναι ένας από τους πιο γνωστούς, σύγχρονους, Ρώσους δραματουργούς. Εργα του έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερα από 200 θέατρα σε διαφορετικές χώρες. 

Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι της Mαρίας Α. Σκαφιδά, βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Γεωργία Πολιτοπούλου, τις δημόσιες σχέσεις έκανε η Χαρά Κουλοπούλου, φωτογραφίες τράβηξε η Μαρία Βολιανίτη. Τα γραφιστικά ήταν του Ηλία Κουρούπη. Παίζουν οι: Μαίρη Γεωργιοπούλου, Εφη Δελικούρα, Χριστιάνα Ζαχαράκη, Κατερίνα Κατσαμπάνη, Νίκος Μπουσούνης, Ελένη Ρομπόγλου, Αντώνης Σταυριανέας, Γιάννης Πατσαμάνης.

 

Στο θεατράκι της "Αυτοσχέδιας σκηνής" στην οδό Μπενάκη 19 στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας. Tηλέφωνο κρατήσεων: 6908-676277. Για άλλες πληροφορίες: aftosxediaskini@hotmail.com. Για κρατήσεις μέσω internet : http://goo.gl/forms/CZ29JCPg9a.


NEWSLETTER