Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 22:36

Οι Καλαματιανοί "Mr. Booze" στην παρουσίαση του πρώτου album των "Beyond this earth"

Γράφτηκε από την

Το πρώτο τους album παρουσιάζουν την Κυριακή 13 Νοέμβρη οι heavy rockers "Beyond this earth" στη σκηνή του "Six d.o.g.s" στην Αθήνα, μαζί με τους Καλαματιανούς "Mr. Booze". 

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους demo και έπειτα από αρκετές live εμφανίσεις με "Planet of Zeus" (Ηχοι του δάσους 2015), "Stoned Spirit", "Jawbreaker", "Riffout" (3Daysoff Fest) αλλά και "Devo Range" και "Big Nose Attack", οι Λειβαδίτες "Beyond this earth" θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά “Universal fury”, που κυκλοφορεί επίσημα από τις αρχές Νοέμβρη. Η μπάντα κινείται στο χώρο του heavy rock με δυνατά riff, groove και τσαμπουκαλεμένα φωνητικά, εξερευνώντας rock ’n’ roll, metal και ψυχεδελικά μονοπάτια.

Σχετικά με τους "Mr.Booze": έχοντας δύο κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, τις “Dance at your own risk” (2015) και “Greetings from the middle finger” (2012) και αρκετά live με μπάντες όπως οι "1000mods", "Narcosis", "Fuel eater" και "Speedblow", οι Καλαματιανοί "Mr.Booze" παρουσιάζουν το εκρηκτικό heavy rock ’n’ roll τους επί σκηνής "Six d.o.g.s".

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, η βραδιά αρχίζει στις 9 μ.μ. Στην οδό Αβραμιώτου 6 - 8 στην Αθήνα, 210 3210510.