Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 17:44

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην Πύλο

Γράφτηκε από την

Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Πύλου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το βράδυ και ώρα 20:00,  ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στα πλαίσια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης μαζί με παιδιά από παιδικούς σταθμούς του Δήμου, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της Πύλου, η οποία πλημμύρισε από παιδιά κάθε ηλικίας. Στην εκδήλωση ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Ωδείο της Πύλου.
Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παιδιά από το Ωδείο της Πύλου θα παιανίσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, και  την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Πύλου στις 12 το μεσημέρι.  Στην Χώρα στις 22 Δεκεμβρίου και στην Κορώνη στις 28 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με συμμετέχοντες το Ωδείο και το Λαογραφικό Σύλλογο Χώρας. Επίσης, εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στην Μεθώνη και στο Σουληνάρι από το Ωδείο της Πύλου.
Με τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, προσπαθούν να δώσουν μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας σε αυτή την δύσκολη χρονικά περίοδο όπου, η Ελληνική Κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά.


Από το Δήμο


NEWSLETTER