Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 11:40

Στον τελικό του «Bake Off Greece» η Καλαματιανή Βένια Φλέσσα! (Βίντεο+φωτο)

Στον τελικό του «Bake Off Greece» η Καλαματιανή Βένια Φλέσσα! (Βίντεο+φωτο)

Ύστερα από έναν απαιτητικό ημιτελικό που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, η Καλαματιανή Βένια Φλέσσα, κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του «Bake Off Greece», ο οποίος θα προβληθεί στον Alpha την ερχόμενη Κυριακή, στις 20:00.

Το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, κρίθηκε μέσα από τρεις τεχνικές δοκιμασίες, καθεμία από τις οποίες όρισαν ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος. Κάθε κριτής έβαλε το δικό του «διαγώνισμα» στις τρεις φιναλίστ: μία δική του, χαρακτηριστική συνταγή.

Η Άννα-Μαρία Κεφάλα, η Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα ήρθαν αντιμέτωπες με τεχνικές που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά και με καινούργιες συνταγές που τις εξέπληξαν και παράλληλα τις άγχωσαν.

Για πρώτη φορά, η βαθμολογία των κριτών ήταν φανερή. Οι διαγωνιζόμενες δηλαδή γνώριζαν μετά από κάθε δοκιμασία τους βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει και πώς πρέπει να αποδώσουν στην επόμενη δοκιμασία προκειμένου να προκριθούν.

Καθώς έτσι ολοκληρώθηκε η τελική δοκιμή που έκαναν οι κριτές, η Βένια συγκέντρωσε 48 βαθμούς, η Λένα 49 και η Άννα Μαρία 40.

Η Λένα και η Βένια προκρίθηκαν λοιπόν στον μεγάλο τελικό του «Bake Off Greece» και θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ.

Για το γεγονός αυτό μάλιστα, η Βένια Φλέσσα έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά "Bakeoff Greece Final - Don't miss it"!

Δείτε το τρέιλερ για τον τελικό της Κυριακής:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=c5fiUQuifCM}