Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 08:15

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο θερινό σινεμά Καλαμάτας (Βίντεο)

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο θερινό σινεμά Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του θερινού «Cine center» στο χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πρόκειται για τη διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Η μουσική της ζούγκλας», το θρίλερ του Κρεγκ Ζόμπελ με τίτλο «Το Κυνήγι», καθώς και για την κωμωδία «Το κλαμπ των χωρισμένων» με πρωταγωνιστές τους Αρνό Ντικρέ και Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν.

-Πρόγραμμα προβολών: 20-27/8

-“Η μουσική της ζούγκλας”, κινούμενα σχέδια, 88’, μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=417-UlnyWo0}

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας. Οι ήρωες μας δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

Σκηνοθεσία: Μπρεντ Νταζ.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Γιώργος Σκουφής, Έλενα Δελακούρα, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Νίκη Γεωργακάκου, Ιφιγένεια Στάικου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασίλης Μήλιος.

Προβολές: Πέμπτη 20/8: 20:30, Παρασκευή 21/8: 20:30, Σάββατο 22/8: 20:30, Κυριακή 23/8: 20:30.

- “Το Κυνήγι”, θρίλερ, 90’

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3-gG4uhlO2k}

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε πώς έφτασαν εκεί. Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουν επιλέξει… για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό… Το Κυνήγι. Στη σκιά μιας σκοτεινής ιντερνετικής θεωρίας συνωμοσίας, μια ομάδα εκλεκτών συγκεντρώνεται για πρώτη φορά σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να κυνηγήσουν ανθρώπους για... σπορ. Αλλά τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, καθώς μία από τις «κυνηγημένες», η Κρίσταλ γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα και από τους ίδιους. Αντιστρέφει τους όρους, διαλέγοντάς τους δολοφόνους έναν έναν, και κατευθύνεται προς τη μυστηριώδη γυναίκα που βρίσκεται στο κέντρο όλων.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Ζόμπελ.
Πρωταγωνιστούν: Άικ Μπάρινχολτζ, Μπέτι Γκίλπιν, Έμα Ρόμπερτς, Χίλαρι Σουάνκ.

Προβολές: Πέμπτη 20/8: 22:15, Παρασκευή 21/8: 22:15, Σάββατο 22/8: 22:15, Κυριακή 23/8: 22:15.

-”Το κλαμπ των χωρισμένων”, κωμωδία, 108’

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NmAOtd0_1NI}

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει ότι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις. Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να ...βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πως έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά. Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Εξάλλου, όπως λένε, «η κύρια αιτία για διαζύγιο είναι ο γάμος!». Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται…

Σκηνοθεσία: Μικαέλ Γιουν.
Πρωταγωνιστούν: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέι Φλερό, Καρολίν Ανγκλάντ, Μικαέλ Γιουν.

Προβολές: Δευτέρα 24/8: 21:30, Τρίτη 25/8: 21:30, Τετάρτη 26/8: 21:30, Πέμπτη 27/8: 21:30.