Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 10:11

«Προδότης» και «Μουλάν» στο θερινό σινεμά της Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Η ιστορία του Ιταλού μαφιόζου Τομάζο Μπρουσκέτα που «πρόδωσε» τους «δικούς» του είναι το θέμα του «Προδότη» της τελευταίας ταινίας του Μάρκο Μπελόκιο που κάνει πρεμιέρα στο θερινό σινεμά Καλαμάτας, στο χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το πρόγραμμα της κινηματογραφικής εβδομάδας συμπληρώνει η ταινία «Μουλάν», ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters της φετινής σεζόν.

-“Μουλάν”, οικογενειακή περιπέτεια, 115’

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YdOwCgrKi3Q&t=11s}

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο.

Πρωταγωνιστούν: Γιφέι Λιου, Ντόνι Γιεν, Τζι Μα, Τζέισον Σκοτ Λι, Γιόσον Αν, Ρον Γιουάν, Γκονγκ Λι, Τζετ Λι.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Λητώ Αμπατζή, Νίκος Παπαδόπουλος, Τάνια Παλαιολόγου, Χρήστος Πλαΐνης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Λίλα Μουτσοπούλου, Δανάη Δημοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Γιώργος Ματαράγκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Προβολές: Πέμπτη 1/10: 21:15 (Με υπότιτλους), Παρασκευή 2/10: 19:45 (Μεταγλωττισμένο) & 22:00 (Με υπότιτλους), Σάββατο 3/10: 19:45 (Μεταγλωττισμένο) & 22:00 (Με υπότιτλους), Κυριακή 4/10: 19:45 (Μεταγλωττισμένο) & 22:00 (Με υπότιτλους).

-"Ο Προδότης", κοινωνική περιπέτεια, 145’

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pvtPMYEs6-I}

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο πόλεμος ανάμεσα στους επικεφαλής της σισιλιάνικης Μαφίας για το εμπόριο της ηρωίνης συνεχίζει να μαίνεται σκληρός. Ένα από τα παλαιότερα μέλη της Κόζα Νόστρα, ο Τομάζο Μπουσκέτα καταφεύγει στη Βραζιλία, όπου και βρίσκει καταφύγιο και παρακολουθεί το ξεκαθάρισμα λογαριασμών από μακριά. Όταν, όμως, μαθαίνει για τη δολοφονία των γιων του και του αδελφού του στο Παλέρμο, καταλαβαίνει πια ότι μπορεί να είναι ο επόμενος.

Σκηνοθεσία: Mάρκο Μπελόκιο.

Πρωταγωνιστούν: Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Μαρία Φερνάντα Καντίντο, Φαμπρίτσιο Φερακάνε, Λουίτζι Λο Κάσιο, Φάουστο Ρούσο Αλέζι, Νίκολα Κάλι.

Προβολές: Δευτέρα 5/10: 20:30, Τρίτη 6/10: 20:30, Τετάρτη 7/10: 20:30.