Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 08:15

«Το θέατρο ματώνει» - H Γιούλικα Σκαφιδά στην καμπάνια ηθοποιών για τις κλειστές σκηνές (Βίντεο)

«Το θέατρο ματώνει» - H Γιούλικα Σκαφιδά στην καμπάνια ηθοποιών για τις κλειστές σκηνές (Βίντεο)

Μια ιδιαίτερη καμπάνια που οπτικοποιεί μέσω του περιοδικού «Koita magazine» την κραυγή αγωνίας των ηθοποιών και καλλιτεχνών για το κλείσιμο των θεάτρων, που επιβάλλουν τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, παρουσίασε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» η Μαρία Κορινθίου.

Στην καμπάνια μάλιστα συμμετείχε η Καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδα, μέσα από μια φωτογραφία αλλά και ένα μονόλογο που έχει κερδίσει τον θαυμασμό των χρηστών στα social media.

Το βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τίτλο «Το θέατρο Ματώνει» καταδεικνύει την «πληγωμένη» περίοδο που διανύει το θέατρο, ύστερα και από τα νέα μέτρα για την προστασία από την πανδημία στη χώρα μας. Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου -που επιμελήθηκε το βίντεο μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη - εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου είπε: «Ήμουν σίγουρη για αυτό το δεύτερο mini lockdown και θεωρώ ότι θα υπάρξει και άλλο μεγαλύτερο. Οταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση, μου ήρθε σαν ιδέα όλη η εικόνα του ματωμένου ηθοποιού. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη καμπάνια». «Όντως το θέατρο αιμορραγεί, όντως ο ηθοποιός ματώνει με όλη αυτή την κατάσταση αλλά παρόλα αυτά το θέατρο είναι ασφαλές και μπορούν οι θεατές να έρχονται» πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πήραν μέρος στην καμπάνια είναι οι: Γιάννης Αϊβάζης, Μελέτης Ηλίας, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Κορινθίου, Πολυξένη Μυλωνά, Λένα Παπαληγούρα, Μαρία Παπαφωτίου, Λευτέρης Πολυχρόνης, Μιχάλης Σαράντης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Σωτήρης Χατζάκης, Γιώργος Χρανιώτης.