Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:00

“Το δικό μας σινεμά” με το Γιώργο Χρανιώτη

Γράφτηκε από την

Η παράσταση “Το δικό μας σινεμά” ανεβαίνει διαδικτυακά αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Μεσσήνιο ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη στην ομάδα των συντελεστών του Θεάτρου “Αλσους”.

Επειτα από την τεράστια “αγκαλιά”, χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιών, το καλοκαίρι του 2019, η υπερπαραγωγή, “Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται, για πρώτη φορά, μέσω online streaming στις οθόνες.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δεληκούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα βράδια μας, από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.
“Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του '60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του '70. Είναι μια παραγωγή του MK Group, των Ηλία Μαροσούλη και Αγγελου Κοταρίδη. H κινηματογράφηση έχει γίνει εν ώρα παράστασης από κάμερες υψηλής ποιότητας σε ανάλυση full hd και με τον φυσικό ήχο της παράστασης, δημιουργώντας μία εμπειρία θέασης at-home για κινητά, tablets, υπολογιστές και smart TV.
Το Σάββατο και την Κυριακή, για 2μιση ώρες. Τιμή εισιτήριου: 15 ευρώ.