Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 22:33

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ: Τελετή λήξης με το πρόγραμμα "Highlights"

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ: Τελετή λήξης με το πρόγραμμα "Highlights"

Η μουσική συγκεντρώνει ξανά τους λάτρεις της κιθάρας σε μια βραδιά που σηματοδοτεί το τέλος του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, θα φιλοξενηθεί η συναυλία-τελετή λήξης με το πρόγραμμα "Highlights" διάρκειας περίπου 1 ώρας και 30 λεπτών.
Ο Γιώργος Νούσης, πολυβραβευμένος κιθαρίστας και συνθέτης με έδρα τη Βιέννη, έχει πλούσιο συνθετικό έργο και συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους μουσικούς εκδοτικούς οίκους (Doberman-Yppan, Schott- music, Παπαγρηγορίου-Νάκας). Έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και έχει συμπράξει με εξαιρετικούς μουσικούς όπως η Neža Lopatic (κιθάρα) από τη Σλοβενία και η Μαριάνθη Καραγιάννη (βιολί) από την Ελλάδα. Στο καλοκαιρινό αυτό κονσέρτο, που σηματοδοτεί την τελετή λήξης του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, μας προσφέρουν πολύ γνωστά κομμάτια της Rock, της Pop, της κλασσικής μουσικής, αλλά και έργα του ίδιου του συνθέτη.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 18/6 στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας από τις 3 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Οι τιμές είναι στα 10 ευρώ το κανονικό εισιτήριο και 5 ευρώ το μαθητικό. Επιπλέον, υπάρχει δωρεάν είσοδος για τους συμμετέχοντες στην παιδική και εφηβική κατηγορία του 12ου Διαγωνισμού Κιθάρας Καλαμάτας.