Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 23:19

Περήφανη για την καταγωγή της η διάσημη Μαρία Κανέλις - έχει τις ρίζες της στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Περήφανη για την καταγωγή της η διάσημη Μαρία Κανέλις - έχει τις ρίζες της στη Σπάρτη

Περήφανη για τη σπαρτιατική καταγωγή της δηλώνει η διάσημη Μαρία Κανέλις, η εντυπωσιακή αθλήτρια της πάλης που σάρωσε τα αμερικανικά ρινγκ και τώρα συνεχίζει με νέα καριέρα στο τραγούδι.
Μάλιστα στις ρίζες της αυτές αποδίδει την τόσο μεγάλη επιτυχία της στο διάσημο πρωτάθλημα πάλης WWE (World Wrestling Entertainment), το οποίο έχει εκατομμύρια φαν και θεατές σε όλο τον κόσμο.
Στα ρινγκ η Μαρία έχει εμφανιστεί τόσο ως παρουσιάστρια όσο και ως αγωνιζόμενη. Μάλιστα έλαβε μέρος σε αγώνες φορώντας μπλούζα με την ελληνική σημαία. Πάντως εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν ανήκει πια στο δυναμικό του WWE. Στο μέλλον σκέφτεται να σχεδιάσει ρούχα, ενώ έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο «Seven Sins» (επτά αμαρτήματα). Θα ήθελε επίσης να παίξει στον κινηματογράφο.
Η ίδια λέει πως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά όσον αφορά την αναγνωρισιμότητά της. Από την καθημερινότητά της, βρέθηκε στην τηλεόραση κι έτσι έγινε γνωστή σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ξεκίνησε από το 2004 με το αμερικάνικο ριάλιτι «Outback Jack», ως μία από τις 12 υποψήφιες νύφες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα με στόχο την κατάκτηση του γοητευτικού εργένη.
Η «Ελληνίδα θεά» της πάλης «SmackDown» είναι μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2008, σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό «FHM». Ιδιαίτερα συζητήθηκε η φωτογράφισή της για το «Playboy», όπως ήταν φυσικό! Στη σχετική συνέντευξη ανέφερε πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της και πως όλες οι γυναίκες είναι ξεχωριστές. Αργότερα δήλωσε δε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν ένα όνειρο για την ίδια και της ανέβασε την αυτοπεποίθηση!
Η Μαρία λέει πως δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα, την οποία επισκέφτηκε και στην 25η επέτειο γάμου των γονιών της. Θέλει μάλιστα να επιστρέψει... με την πρώτη ευκαιρία.
Γ.Σαρ.


NEWSLETTER