Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 14:15

"Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;" από την "Αυτοσχέδια σκηνή"

Πρεμιέρα κάνει αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου με την κωμωδία της Χρύσας Σπηλιώτη "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;" η θεατρική ομάδα "Αυτοσχέδια σκηνή". 

Οι παραστάσεις θα παίζονται στο θεατράκι της "Αυτοσχέδιας" στην οδό Μπενάκη 19, όλο το Μάρτιο, κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Το έργο έχει μεταφραστεί σε 6 γλώσσες και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου στην Κροατία. Υπόθεση: δύο κορίτσια ανακαλύπτουν τη ζωή προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Το κοινό τις συναντά σε όλους τους κύκλους της ζωής τους, να αλλάζουν μορφές, πρόσωπα και ρόλους Ανάμεσά τους ο αιώνιος άντρας σύζυγος, εραστής και προδότης.

Η σκηνοθεσία είναι της Mαρίας Α. Σκαφιδά, οι φωτογραφίες του Kώστα Κλώνου, τα κοστούμια της Σοφίας Παπανικολού, τα σκηνικά του Νίκου Μπουσούνη, τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Δημήτρης Καραβοκυράκος, το μακιγιάζ η Aλίκη Μπούρα, το graffic design ο Ηλίας Κουρούπης, η σκηνοθεσία των τρέιλερ ήταν των Kώστα Κλώνου, Μαρίας Α. Σκαφιδά.

Παίζουν οι: Σοφία Τσούρη, Μαρία Τσάμη, Γεωργία Αλιφέρη, Νατάσα Παπαδάκη, Γιάννης Γεωργακίλας, Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος, Αντώνης Σταυριανέας, Κατερίνα Κατσαμπάνη, Σέφη Κούβελα, Μερκούρης Κωνσταντής, Αναστασία Καρακάση.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6908-676277, για κρατήσεις μέσω internet www.aftosxediaskini.blogspot.com.