Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 20:32

"Η πτώση του Δον Ζουάν" και “Shirley Valentine” από την "Αυτοσχέδια Σκηνή"

Γράφτηκε από την

"Η πτώση του Δον Ζουάν" και “Shirley Valentine” από την "Αυτοσχέδια Σκηνή"

Συνεχίζονται οι δύο φετινές παραγωγές της "Αυτοσχέδιας σκηνής" σε σκηνοθεσία Μαρίας Α. Σκαφιδά, το "Η πτώση του Δον Ζουάν" και “Shirley Valentine”.

Κάθε Σάββατο - Κυριακή και Δευτέρα παίζεται το θεατρικό του Βαλεντίν Κρασνογκόροβ "Η πτώση του Δον Ζουάν" στις 9.15 μ.μ. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι της Mαρίας Α. Σκαφιδά, βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Γεωργία Πολιτοπούλου, τις δημόσιες σχέσεις έκανε η Χαρά Κουλοπούλου, φωτογραφίες τράβηξε η Μαρία Βολιανίτη. Τα γραφιστικά ήταν του Ηλία Κουρούπη. Παίζουν οι: Μαίρη Γεωργιοπούλου, Εφη Δελικούρα, Χριστιάνα Ζαχαράκη, Κατερίνα Κατσαμπάνη, Νίκος Μπουσούνης, Ελένη Ρομπόγλου, Αντώνης Σταυριανέας, Γιάννης Πατσαμάνης.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ανεβαίνει η ρομαντική κωμωδία του Willy Russel “Shirley Valentine”. Στον ομώνυμο ρόλο είναι η Λίλλυ Τριαντάρη. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι επίσης της Μαρίας Α. Σκαφιδά. Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο θεατράκι της "Αυτοσχέδιας σκηνής" στην οδό Μπενάκη 19 στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Tηλέφωνο κρατήσεων: 6908-676277. Για άλλες πληροφορίες: aftosxediaskini@hotmail.com. Για κρατήσεις μέσω internet : http://goo.gl/forms/CZ29JCPg9a.