Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 23:28

Παρουσίαση του Tripolis - Arcadia 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση, από την Επιτροπή Διεκδίκησης της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

 

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας για την προβολή της υποψηφιότητας του Tripolis - Arcadia 2021, που σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Ράππας. Η ταινία περιλαμβάνει λήψεις από το υπέροχο Αρκαδικό τοπίο, αλλά και συνεντεύξεις από ανθρώπους και φορείς που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της Τρίπολης, για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης ή συμμετέχουν στην Επιτροπή Υποστήριξης, όπως ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, που μίλησε για την Τρίπολη, την Αρκαδία και τον Αρκαδισμό και οι δηλώσεις του θα παρουσιαστούν στην προβολή της ταινίας που θα γίνει κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας στο Μέγαρο Μουσικής. (φωτο)

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια των νέων μουσικών της ομάδας «Youth Group of Arcadian Musicians», για τη δημιουργία ενός βίντεο κλιπ που θα προβάλει τα τοπικά μουσικά σχήματα και νέους καλλιτέχνες της Αρκαδίας.

Στόχος της δράσης αυτής, είναι διαφορετικά είδη μουσικής και όργανα, να φτιάξουν ένα ενιαίο κλιπ, που θα παρουσιάζει την μουσική δυναμική της Αρκαδίας και ταυτόχρονα υποστηρίζει την υποψηφιότητά μας για τον τίτλο του Tripolis - Arcadia 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ