Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 06:31

Η Μαρία Μπεκατώρου στην "Ε": "Παλιά όλοι ρωτούσαν για τα αισθηματικά, τώρα για θέματα δουλειάς και οικονομικά"

 

Για πρώτη φορά έρχεται σήμερα στην Καλαμάτα η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Κάθε μέρα, νέα μέρα" Μαρία Μπεκατώρου για το μεγάλο σόου που διοργανώνει η σχολή χορού "Just dance" απόψε στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορογραφίες, σκετς, εκπλήξεις, μπρέικντανς. Ο Alex Deparis θα κάνει silent comedy, ο Kelmi μαγικά και οι Τζούλια και Angel θα χορέψουν λάτιν. Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. Η Μαρία, ανθρώπινη και προσιτή όπως ακριβώς φαινόταν και στην παρουσίαση του "Master chef junior" λέει πως για αυτά τα Χριστούγεννα, θέλει μόνο υγεία και τίποτα άλλο!

 

- Είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Καλαμάτα;

"Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναέρθει και πως χαίρομαι πάρα πολύ που έρχομαι να παρουσιάσω αυτό το σόου, γιατί έχω μάθει πως θα είναι πολύ καλό και πολύ οργανωμένο".

 

- Εσύ τι σχέση έχεις με το χορό;

"Καμία! Χόρευα λίγο στο "Just the two of us", αλλά τα έχανα τα βήματα! Αρα, όσο κι αν σας ακούγεται... περίεργο, θα διάλεγα και πάλι το τραγούδι, αν μπορούσα".

 

- Πώς πάνε τα πράγματα φέτος στην εκπομπή σου στο "Αρτ"; Είσαι ευχαριστημένη; 

"Μια χαρά, όλα είναι πολύ καλά".

 

- Χριστούγεννα πού θα περάσεις;

"Δεν ξέρω ακόμα, είναι λίγο ρευστά τα πράγματα".

 

- Υπάρχει κάτι που να σε προβληματίζει αυτές τις γιορτές;

"Σίγουρα, όλους μας αυτά τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν πιο αγχωμένους, πιο στεναχωρημένους, αλλά πιστεύω ότι οι γιορτές είναι μια ευχάριστη νότα στη ζωή μας. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό το θετικό κλίμα, μπας και αναθαρρέψουμε λίγο και περάσουμε καλύτερα και μετά, με τους δικούς μας ανθρώπους".

 

- Η δική σου επιθυμία για τα φετινά Χριστούγεννα, ποια είναι;

"Υγεία ζητάω πάντα, δε θέλω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, ούτε λεφτά, δε με ενδιαφέρει, την υγεία μου θέλω και όλα τα άλλα θα έρθουν".

 

- Βλέπεις διαφορετικό φέτος τον κόσμο, το κοινό που απευθύνεται σε σένα μέσω της εκπομπής σου;

"Το ακούω από τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε με τον αστρολόγο μας Πέρη Κρητικό. Μέχρι πέρυσι όλοι ρωτούσαν για τα αισθηματικά τους, τώρα όλους τους απασχολούν τα θέματα δουλειάς και τα οικονομικά". 

 

Συνέντευξη
στη Γιούλα Σαρδέλη

 

Στο χώρο θα υπάρχει και το "κουτί της αγάπης". Εκεί ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ώστε μετά την εκδήλωση, η σχολή, η Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας και η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου να αποφασίσουν σε ποιο φιλανθρωπικό σκοπό θα δοθούν.