Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 11:07

Ο Μεσσήνιος Τάσος Γιαννόπουλος για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»

Ο Μεσσήνιος Τάσος Γιαννόπουλος για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»

 

Στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τον ρόλο του «Μάκη» που τον “σημάδεψε” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο Μεσσήνιος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά εξήγησε τον λόγο που η τηλεόραση άργησε να μπει στη ζωή του. «Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου στα 35 μου. Στο μυαλό μου υπήρχε μόνο το θέατρο, κυρίως γιατί οι παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχα και οι σκηνοθέτες που συνεργαζόμουν, απαιτούσαν δουλειά πάνω από 10 ώρες τη μέρα.

Αφού λοιπόν μπορούσα να ζήσω από το θέατρο, δεν έκανα κάτι άλλο. Στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς, τα έχω κάπως χωρισμένα. Hθελα να μάθω πρώτα να κάνω καλά θέατρο, πριν δοκιμάσω κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο έτσι κι αλλιώς, να παίζεις στην τηλεόραση, η υποκριτική διαφέρει. Πρέπει να ξέρεις τεχνικά κομμάτια, να παίζεις με τις κάμερες, είναι μια άλλου είδους συνεργασία», εξήγησε ο ηθοποιός. Όσο για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ανέφερε πως του άλλαξε τη ζωή, λόγω της αναγνωρισιμότητας που κέρδισε. «Άλλαξε η ζωή μου, έγινα αναγνωρίσιμος. Μέχρι τότε, έκανα μόνο θέατρο.

Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήρθε το 2007 με το "Ευτυχισμένοι μαζί". Με το Γιάννη Μπέζο γνωριζόμασταν, είχαμε δουλέψει μαζί πέντε χρόνια νωρίτερα, όταν ανεβάσαμε τη "Λυσιστράτη" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Δουλέψαμε 1-2 φορές ακόμα στο θέατρο και μου πρότεινε τον ρόλο στη σειρά. Ηταν μια πραγματικά ευτυχής συγκυρία για εμένα. Ήμουν εξ αρχής θετικός, δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή η σειρά μου άλλαξε τη ζωή. Ξαφνικά έγινα γνωστός σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό. Με βλέπανε στον δρόμο και με σταματούσανε, μου φωνάζανε "που 'σαι ρε Μάκη;" και τέτοια. Με κοιτάζανε και γελάγανε κι απορούσα, νόμιζα ότι κάτι έχω. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει αυτό από τη μια μέρα στην άλλη. Σιγά σιγά, με τα χρόνια, χτίζεις μια οικειότητα με τον κόσμο. Είναι όμορφο να έχεις άμεση ανταπόκριση, να σου λένε μπράβο», συμπλήρωσε. Αναφορικά με τον ρόλο του Μάκη, ο οποίος έχει πλέον συνδεθεί με το όνομά του, δήλωσε: «Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμα και σήμερα, με αποκαλεί "Μάκη" και μάλιστα, μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης, με θυμούνται από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά "Κλινική Περίπτωση", στην οποία ήμουν πάλι με τον Γιάννη Μπέζο».