Παρασκευή, 06 Μαϊος 2011 22:23

Παρουσίαση του "Μικρού κόμη Δράκουλα"

Γράφτηκε από την
Παρουσίαση του "Μικρού κόμη Δράκουλα"

Το βιβλίο της "Ο μικρός κόμης Δράκουλας" παρουσιάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η συγγραφέας Αννα Δάλλα στο βιβλιοπωλείο "Δημητριάδη".

 

 

"Ο μικρός κόμης Δράκουλας"

Ο κόσμος όπου ζουν οι δράκουλες δεν επικοινωνεί με τους υπόλοιπους κόσμους. Να όμως που τρεις μικροί δράκουλες κατάφεραν να βρεθούν στον κόσμο των ανθρώπων. Μια στιγμή, όμως! Πώς γίνεται όλα μα όλα στον κόσμο των ανθρώπων να μοιάζουν τόσο πολύ με τον δικό τους κόσμο;
Ο Θοδωρής -ο ήρωας της ιστορίας μας- είναι ένας συνηθισμένος εντεκάχρονος. Προτιμά το διάλειμμα από το μάθημα, βρίσκει τα κορίτσια της ηλικίας του χαζά, λατρεύει τα καινούρια μοντέλα της Mercedes και, φυσικά, τις περιπέτειες.
Η διαφορά από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του είναι ότι αυτός δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένας μικρός κόμης δράκουλας που ζει σε έναν ειδικό κόσμο για δράκουλες.
Ο Θοδωρής και οι φίλοι του, ο Κωστής και ο Αλέξης, - ας μην ξεχνιόμαστε, δράκουλες κι αυτοί -, ζουν τη νύχτα αντί για την ημέρα, πίνουν σοκολατούχο αίμα αντί για γάλα και τρώνε ζουζούνια αντί για δημητριακά στο πρωινό τους.
Στην ιστορία μας μπλέκουν σε μια μοναδική περιπέτεια και κάνουν πραγματικότητα το πιο απίθανο και ταυτόχρονα το πιο απαγορευμένο όνειρο κάθε μικρού κόμη δράκουλα: Καταφέρνουν να συναντήσουν ανθρώπους!
Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης θα ανακαλύψουν ότι οι άνθρωποι είναι τελικά πολύ διαφορετικοί από αυτό που φαντάζονταν και ενδόμυχα φοβούνταν.
Μια απολαυστική, πρωτότυπη, χιουμοριστική, τρυφερή και συναρπαστική ιστορία για αγόρια και κορίτσια, παιδάκια και δρακουλάκια.


NEWSLETTER