Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 20:17

Η Μαλού κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Γράφτηκε από την
Η Μαλού κέρδισε τις  καρδιές των τηλεθεατών

 

Δεν τα κατάφερε τελικά η Καλαματιανή Μαλού Κυριακοπούλου να αναδειχθεί Greek Idol, όμως δείχνει να έχει με το μέρος της τους φανς όλων των ηλικιών!

Το τελευταίο live του Σαββάτου άφησε τους θεατές... με κομμένη την ανάσα! Η Μαλού τραγούδησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Πολύ μου πάει" μαζί με τον συνυποψήφιό της Παναγιώτη Τσακαλάκο, καθώς και το αγαπημένο της "Je veux". Πολύ ωραία στιγμή του show, η στιγμή που ερμήνευσε το "Είσαι μια ροκ μπαλάντα" μαζί με τον καλεσμένο Αντώνη Βαρδή.

Για τη Μαλού είχαν φύγει από νωρίς το απόγευμα δύο λεωφορεία από το ΚΤΕΛ, με φίλους και συγγενείς που ήθελαν να την εμψυχώσουν. Αυτό είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα, στο προτελευταίο live show. Οι κριτές είπαν στη νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πολύ καλά λόγια, μάλιστα... καλύτερα και από του Παναγιώτη!

Δεν είναι τυχαίο ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, μέχρι χθες, στα μουσικά μπλογκ και στα γκρουπ των θαυμαστών της επικρατούσε... πανικός μηνυμάτων συμπαράστασης. Αξίζει να αναφερθεί τέλος πως με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο συμπαίκτης της Παναγιώτης Τσακαλάκος για εκείνη, όπως και οι παρουσιαστές των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών της Κυριακής και της Δευτέρας. Από όλα τα κανάλια ακούστηκε το σχόλιο πως η μελλοντική της καριέρα στο τραγούδι είναι σίγουρη και δείχνει πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Γ. Σαρ.

 


NEWSLETTER