Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 21:41

Ο Τσακαλάκος ανυπομονεί να τον κεράσει η Μαλού γουρνοπούλα!

Ο Τσακαλάκος ανυπομονεί να τον κεράσει η Μαλού γουρνοπούλα!

- To αχτύπητο δίδυμο του "Greek Idol" μιλάει στην "Ε"


Ενα αχτύπητο μουσικό δίδυμο έχουν φτιάξει για αυτό το καλοκαίρι ο νικητής του Greek Idol Παναγιώτης Τσακαλάκος και η φιναλίστ Καλαματιανή τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου. Η συνύπαρξή τους είναι σχεδόν μαγική, αφού πραγματικά συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, με αστεία και ατάκες, ενώ η Μαλού όλες αυτές τις μέρες έχει αναλάβει να δείξει στο νέο φίλο της τις ομορφιές της Μεσσηνίας. Ο ίδιος ανυπομονεί... να δοκιμάσει γουρνοπούλα, αφού τα διάσημα ψητά του έκαναν εντύπωση ενώ ερχόταν προς την Καλαμάτα!

 

 

 

- Η διαδικασία του παιχνιδιού σίγουρα σας κούρασε αρκετά. Σε τι φάση βρίσκεστε τώρα;
Μαλού: "Τώρα είμαστε στη φάση της προσαρμογής. Προσπαθούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα, να δούμε τι θα κάνουμε και να βρούμε 4-5 μέρες για να κάνουμε διακοπές, γιατί το χειμώνα μας περιμένει δουλειά!".
Παναγιώτης: "Πρέπει όντως να βρούμε το «πάτημά» μας. Σύντομα θα βγει το πρώτο μου βίντεο κλιπ και το άλμπουμ μου το Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τα live μας με τηΝ μπάντα μου και με τη Μαλού. Σύντομα πρέπει να κάνουμε διακοπές, γιατί για 4 μήνες ήμασταν διαρκώς με πρόβες!".

- Τι ύφος θα έχει ο δίσκος σου;

Παναγιώτης: "Θα γράψω και εγώ τις δικές μου συνθέσεις. Εχω διάφορα μουσικά στυλ, αλλά κυρίως μπορώ να πω, ροκ - ποπ, με λίγο από τζαζ".

- Εκτός από την Καλαμάτα θα κάνετε κι άλλα live μαζί;
Μαλού: "Παίξαμε στη Χαλκίδα και θα παίξουμε και στα Μέγαρα και στο Πόρτο Ράφτη".

- Πώς είναι τα live; Τι τραγούδια περιλαμβάνουν;
Παναγιώτης: "Λέμε τραγούδια που αγαπάμε. Γι΄ αυτό και δεν είναι μόνο από ένα στυλ, γιατί εμείς δεν αφοσιωνόμαστε σε ένα στυλ συγκεκριμένο, αλλά στα τραγούδια που μας αρέσουν. Επίσης λέμε και τραγούδια που έχουμε πει και στο παιχνίδι, Ελληνικά και ξένα".

- Ο κόσμος που έρχεται στις συναυλίες σας τι ηλικιών είναι συνήθως;
Παναγιώτης: "Ολων! Από μικρά παιδιά μέχρι 65 ετών ενήλικες!".
Μαλού: "Αυτή είναι και η δύναμη της τηλεόρασης…".

- Υπάρχουν στιγμές που σας σόκαρε η απότομη αναγνωρισιμότητα; Που σας ενόχλησε το ότι έχουν αρχίσει και ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή;

Μαλού: "Αυτό ήταν το πιο άσχημο. Μάλιστα με μένα ανακινήθηκε ένα ζήτημα το οποίο δεν είχε βάση και όλο αυτό έγινε όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και στεναχωρέθηκα. Ηταν άσχημο για μένα και την οικογένειά μου. Δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει τον κόσμο μια τέτοια ιστορία".
Παναγιώτης: "Το θέμα είναι και το ποιος ασχολείται με σένα. Αν είναι κάποιοι άνθρωποι που δε με αφορούν, δε με ενδιαφέρει και το τι λένε για μένα".

- Εκτός από τις καριέρες σας, μέσα από το παιχνίδι ανάμεσά σας γεννήθηκε και μια δυνατή φιλία;
Μαλού: "Ναι, όντως, αν και δεν έγινε αμέσως, χρειάστηκε χρόνος μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Kαι για το ποιος θα κέρδιζε στον τελικό, ήμασταν πολύ κουλ. Δεν πήγαινε κανείς μας για τη δόξα, για το έπαθλο. Απλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε".
Παναγιώτης: "Ημασταν πραγματικά τόσο χαρούμενοι ο ένας για τον άλλο, που φτάσαμε μαζί στον τελικό. Αυτή είναι η αλήθεια".

- Με το Πανεπιστήμιο τι θα κάνεις;
Μαλού: "Θα κάνω ό, τι μπορώ για να συνεχίσω τις σπουδές μου!".

- Παναγιώτη εσύ τι άλλες δουλειές είχες κάνει πριν ασχοληθείς με τη μουσική;
"Πάντα ασχολιόμουν με τη μουσική, όμως παράλληλα πάντα δούλευα, για να συντηρώ τον εαυτό μου. Δούλευα άσχετες δουλειά σε όλη τη ζωή μου, σέρβις, σε μπαρ και χαίρομαι που το έχει κάνει και η Μαλού. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις δουλέψει και ως σερβιτόρος. Είναι αναγκαίο να το κάνεις, αλλιώς δε μαθαίνεις τη ζωή!".
Μαλού: "Συμφωνώ. Εχω δουλέψει κι εγώ από μικρή. Και οι δυο μας είμαστε περήφανοι για αυτό".

- Ξεκινάτε καριέρα μέσα στην οικονομική κρίση. Πώς το βλέπετε αυτό;

Παναγιώτης: "Εχουμε απλώς την ανησυχία που έχει όλος ο κόσμος. Από τη μία νιώθουμε «άτυχοι» που ξεκινάμε σε αυτή τη δύσκολη φάση, αλλά από την άλλη λέμε «πάλι καλά» που προλάβαμε και ήμασταν σε αυτό το Greek Idol. Αλλα παιδιά μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν. Πάντως ναι, τα μπάτζετ μας δεν είναι υψηλά, θέλουμε να κάνουμε πολλά live".
Μαλού: "Πας με άλλο τρόπο απλά. Με μικρότερο μπάτζετ, αλλά εξακολουθείς να είσαι μέσα στο χώρο".

- Mαλού ξενάγησες τον Παναγιώτη στη Μεσσηνία;

Μαλού: "Οσο έχω προλάβει ναι".
Παναγιώτης: "Πήγαμε Κιτριές, Σάντοβα, Βέργα για μπάνιο. Ισως ξανάρθω Αύγουστο για διακοπές. Δε με έχει πάει όμως ακόμη να φάω... «γουρούνα»; Πώς το λέτε; Τα είδα μόλις μπαίναμε στη Μεσσηνία στο δρόμο και ενθουσιάστηκα!".