Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 14:07

Bild για Ρέμο: Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύαζε τον Σόιμπλε

Γράφτηκε από την
Bild για Ρέμο: Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύαζε τον Σόιμπλε

"Εκτροχιάστηκε Ελληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ". , γράφει η Bild που επικαλείται το δημοσίευμα της Espresso, αναφέροντας και προσβλητικές ατάκες του Αντώνη Ρέμου για την Ανγκελα Μέρκελ.

 

«Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990».

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος των πλούσιων Ελλήνων προέρχεται από τον φόβο για τα περιουσιακά τους στοιχεία, και αυτό γιατί ο κ .Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. «Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές.

Η Bild αναφέρει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ποτέ κι επικαλείται την έκθεση της Eurostat, βάσει της οποίας το έλλειμμα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 αυξήθηκε ακόμη περισσότερο για να φτάσει στο156,9 έως 160%.

 

Πηγή: paraskhnio.gr


NEWSLETTER